Navštíveno 10751x

tak i přez nepřízeň osudu jsme se pohnuli... napřed nám stávkovalo CKčko, pak nás zkolila nemoc.. ale my se nedali :-D
v sobotu proběhla konečně akce: něco vevaříme, něco vyřežem...
napřed sundat všechno co se ještě může poškodit...

13.12.2009, 18:07 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2009-12-13 18:17:43
a pak už šup do řezání jeklů...

13.12.2009, 18:12 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2009-12-13 18:17:58
z přesně nařezaných jeklíků se nám začíná rýsovat protibortící klec...

nekoukat :-D

a klícka je hotová...

za normálních okolnosti by se ted vzala ráčna, povolilo se cca 30 šroubů a kastle brouka by byla od podvozku dole... ale... V německu bylo bohužel foklórem cabria svařovat, což je i mlj případ... takže volba padla na nejsnazší cestu... tedy vzhledem k tomu, že se podlahy budou měnit, tak díky jejich destrukci snadné odpárání... tak jsme začali...

první test zvedání kastle... a... jde to ;-) takže celá zadní polovina odpárána... povšimněte si velke spary na tě šikmých spojich... :-) (jo a bedny ktera nejde vyndat :-D)

a nějakou fotkou děr dneska zkončíme... sudání kastle snad příští týden pokud se nám podaří půjčit megaflexa na ten kousíček co nám chybí...

velký díky somálečkovi a mattikovi za velikou pomoc mému nemocí schvácenému tělu... bez Vás bych to nedal ;-)
kuk skrz podlahu ;-)

noo pěkně tam válčíš...držím palce ;-)

13.12.2009, 19:08 |
Kesam safra tam makáte jak dravci.Koukám Démon jeden v hadrech jak v occ chopers když tam skládají new mašiny :-)
kamarade my sme gypsy-side customs :-) to neni jen tak ;-)

13.12.2009, 19:36 |
Kesam :D hele tedka jsem koukal na aukru nějakej borec rozprodává asi 20 aut vetroše a je tam Ten kulatej transporter za 25 litru ten dejte.
PIMP MY RIDE??? :D
pekne pokracujete jen tak dal

13.12.2009, 21:51 |
Smrada (M)
Zacinam se bat, zda to date nekdy dohromady

13.12.2009, 21:52 |
Kesam Tohle to mě baví nejvíc řezat a řezat a pak svařovat:D

13.12.2009, 21:53 |
petis mazec. pustil jsi se dotoho dost.
Dá se ještě sehnat origo podlaha na brouka nebo budeš improvizovat??
sezenes cokoliv si vzpomenes to je obrovska vyhoda... tady jsou uz novy prahy a podlahy...

13.12.2009, 22:05 |
petis Tak to je super. Já na Pandu seženu max vnejší díly kastle vnitřek ani náhodou:-( nebo možná jo ale za těžký prachy u Fiata:-(

14.12.2009, 00:23 |
Kesam petis to fakt nic už na pandu nejni jo? tak on se brouk vyráběl do nedávna vid :-)
Kesame o tom to neni... jen je to o tom ze tech aut je tolik a tolik lidi na nich dela ze se vsecky modelovy rady zacali vyrabet znova v dilech...
Hlavne vtip je v tom, ze kdyz budes mit dostatek skvarku, tak si dokazes postavit fungl noveho Brouka jen z dilu.
Koukam dost velkej pokrok pěkný :)

14.12.2009, 15:39 |
Kesam Skide to je výhoda ale to bude 2krát dražší ne?
Kesam: Vsak jsem psal, ze musis mit dostatek skvarku.
na všechno se dá všechno sehnat ale na každý auto to trvá jinak dlouho a stojí jiný love :)
a udělat si lego brouka s novejch dílů by asi vyšlo dost škvarků :)

19.12.2009, 17:02 |
Kesam Jo jo .
Tak co luku něco new??
ne je moc kosa a v garazi neni topeni... takze cekam az budu mit teplomet aby se dalo delat
a jak jsi dopadl v pondeli?vse o.k.?chtel jsem ti napsat,ale mam na tebe jaksi nefunkcni tel.cislo:(